Akademitë e Shkencave të Shqipërisë dhe Malit të Zi fillojnë zbatimin e projektit kërkimorë...

"Fillon zbatimi i projektit të përbashkët i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Malit të Zi për kërkime...

Përurimi i Veprës së Mid’hat Frashërit

U përurua dje Vepra I e Mid'hat Frashërit (Vepra të zgjedhura). Kjo vepër është pjesë e një kolane prej 12 vëllimesh, ku përfshihen veprat...

Isuf Luzaj dekorohet me urdhërin “Nder i Kombit” nga Presidenti Nishani

 Kohëve të fundit kemi parë kritika të shumta nëpër rrjetet sociale drejtuar Presidentit për dekorimet e akorduara, por kësaj rralle as që mund të...

Shoqata arbëreshe “Shkëmbi” vizitoi Malësinë

Të shtunen e kaluar ( 10.6.2017. ) Malësinë e vizitoi Shoqata Shkëmbi nga vendi Aquaformosa e Kalabrisë, Itali. Shkëmbi ishte mik i Malësisë dhe i...

Botticelli dhe kërkimi i hyjnores nga Ilir Seci

…Tue kundrue ekspoziten - "Botticelli dhe Kërkimi i Hyjnores" - nji ekspozitë e hapun me 15 Prill 2017, në Muzeun e Arteve të Bukura...

Çun Mula, dekorohet nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë me urdhërin: Nderi i Kombit...

Tirana zyrtare, edhe pas dekorimit të Malësisë së Madhe me titullin “Nderi i Kombit”, vazhdon që të kujtojë dhe nderojë figurat kombëtare nga treva...

Artikujt e fundit