Në kërkim të Karl Thopia – nga Lindita Komani

Një enigmë e zgjidhur nga bashkëpunimi Lindita Komani, Dorian Koçi dhe Fotaq Andrea. Enigma u zgjidh. E kam fjalën për autorësinë e “Principata Shqipëri”. Karl...

Artikujt e fundit