Intervistë me Nokë Sinishtaj : KAM LINDUR POET DHE POEZIA MË KA SHPËTUAR...

Na thuaj pak se si erdhi deshira për të qitur në letër vargjet dhe inspirimet që kishit? Noka:- Unë e kam pa dritën e...

Intervistë me këngëtarin, Shtjefën Ujkaj

DASHURINË PËR MUZIKËN E MORA NGA VËLLAI, TALENTIN NGA PERËNDIA!    Intervistoi: Vera Gojçaj Vera: Kur keni filluar të këndoni për herë të parë? Sh.U- Fillimet e...

INTERVISTË ME DAVID DRESHAJ: MUZIKA ËSHTË NË SHPIRTIN TIM

Intervistoi: Vera Gojçaj Vera: Në cilën moshë keni filluar të merreni me muzikë? Do të thotë, që e keni kuptuar se muzikën e keni...

Artikujt e fundit